Frequently Asked Question

Ce este Cyclope 8?
Last Updated 2 months ago

Ce este Cyclope 8?

Cyclope 8 este un software avansat de monitorizare a calculatoarelor și analiză a activității utilizatorilor, destinat companiilor și organizațiilor care doresc să îmbunătățească productivitatea angajaților și să optimizeze utilizarea resurselor IT. Acest software oferă o gamă largă de funcționalități care permit monitorizarea și raportarea detaliată a activităților desfășurate pe calculatoarele de la locul de muncă.

Funcționalități principale:

 • Monitorizarea activităților online și offline:
 • Paginile web vizitate: Cyclope 8 monitorizează și raportează toate site-urile web accesate de utilizatori, permițând identificarea timpului petrecut pe diferite domenii și pagini web.
 • Aplicații utilizate: Software-ul înregistrează toate aplicațiile desktop folosite, oferind informații despre durata și frecvența utilizării acestora.

Analiza productivității:

 • Timp activ și inactiv: Cyclope 8 face distincția între timpul în care angajații sunt activi (utilizează tastatura și mouse-ul) și timpul în care sunt inactivi, oferind o imagine clară a productivității.
 • Operativitate: Aplicațiile și activitățile sunt clasificate în funcție de cât de operative sau neoperative sunt, ajutând la identificarea timpului petrecut pe sarcini productive versus neproductive.

Raportare detaliată:

 • Rapoarte personalizabile: Utilizatorii pot genera rapoarte detaliate pentru diferite perioade de timp, departamente sau angajați, cu posibilitatea de a exporta datele în formate CSV, XLS sau PDF.
 • Dashboard intuitiv: Un tablou de bord sumarizează principalele repere de activitate, incluzând grafice și statistici esențiale.

Monitorizare specifică:

 • Chat și mesagerie instant: Monitorizarea conversațiilor de chat pentru a asigura că utilizarea acestora este în conformitate cu politicile companiei.
 • Printare și manipulare fișiere: Înregistrarea activităților de printare și a operațiunilor pe fișiere pentru a preveni scurgerile de informații sau utilizarea necorespunzătoare a resurselor.

Sistem de alerte:

 • Alerte personalizabile: Administratorii pot seta alerte pentru anumite comportamente, cum ar fi accesarea unor site-uri nepermise sau utilizarea excesivă a anumitor aplicații.
 • Notificări în timp real: Alertele sunt declanșate și notificate în timp real, permițând intervenții rapide.

Gestionarea permisiunilor:

Roluri și acces: Cyclope 8 permite definirea unor roluri diferite cu permisiuni specifice, asigurându-se că doar persoanele autorizate au acces la anumite date și funcționalități.


Cum ajută Cyclope 8 în monitorizarea activității angajaților?

Îmbunătățirea productivității:

Prin identificarea și eliminarea activităților neproductive, managerii pot lua măsuri pentru a optimiza timpul de lucru al angajaților.

Securitatea datelor:

Monitorizarea manipulării fișierelor și a documentelor ajută la prevenirea scurgerilor de informații sensibile.

Respectarea politicilor companiei:

Asigurarea conformității cu politicile interne ale companiei prin monitorizarea accesului la internet și a utilizării aplicațiilor.

Analiza detaliată și luarea deciziilor:

Rapoartele detaliate permit o înțelegere profundă a comportamentului angajaților, facilitând deciziile informate privind resursele umane și IT.

Managementul resurselor IT:

Inventarul software și hardware ajută la gestionarea eficientă a resurselor IT, asigurând utilizarea optimă a acestora.

Cyclope 8 este un instrument esențial pentru companiile care doresc să monitorizeze și să optimizeze activitatea angajaților, să asigure securitatea datelor și să îmbunătățească productivitatea generală.

-----------------

Nu te-a ajutat acest articol și ai nevoie de asistență tehnica? Deschide un tichet către echipa tehnică.

Echipa CYCLOPE

Please Wait!

Please wait... it will take a second!